GO Blog | EF Blog Sverige
Läs det senaste om resor, språk och kultur från EF Education First
MenuGratis broschyr

Almas väg till Wisconsin, USA

Almas väg till Wisconsin, USA

Hej! Jag heter Alma, jag är 17 år och ska på utbytesår till Wisconsin, USA. Jag kommer från färingsö, Stockholm, och jag har precis gått klart mitt första år i gymnasiet. Jag är hockey målvakt och spelar för att utvecklas. 

Jag hade en kompis som skulle åka på utbytesår och blev genast intresserad, för kan hon kan ju jag med! Jag kontaktade då EF tillsammans med mina föräldrar. 

Jag har velat plugga utomlands sedan jag var liten och nu gick jag äntligen chansen. 

Jag ansökte ganska tidigt (runt ett och ett halvt år sedan) men processen var snabb.  Jag kontaktade dem tillsammans med mina föräldrar, fick sedan en tid för intervju och någon vecka efter det fick jag ett samtal att jag kommit med! Efter det var det bara att börja med förberedelserna. Det var en massa saker som skulle fyllas i, jag fick i princip göra en kopia av mig själv i form av ord. Vilket faktiskt var ganska kul!

Nu när det bara är en vecka kvar är jag extremt taggad och exalterad. Jag tycker att det ska bli så kul att få träffa min värdfamilj som är värsta hockey familjen, helt perfekt för mig! Detta kommer att bli fantastiskt, nu är det bara att packa det sista, rensa kamerarullen och göra mig redo för ett livs äventyr!

Och glöm inte, kan jag, kan du med!

/ En Taggad Utbytesstudent

Läs mer om ett utbytesårLäs mer
Bli uppdaterad inom resor, språk och kultur i GOs nyhetsbrevRegistrera dig